Veckans inspiration #3

Nu för tiden tycker jag att just den går alldeles för fort och att man knappt hinner med det man skulle vilja. Veckorna går i ett och innan man hinner blinka är även helgen slut. Så har det verkligen varit denna veckan. Nu är det i alla fall söndag igen och det betyder inspiration från bloggosfären!

I helgen har Peter åter varit på jobbresa så jag har spenderat min tid med mina föräldrar och målat väggskåpet vi byggde för två helger sedan. Snart är det klart för att sättas upp på väggen i sovrummet. Skoj! Bilder på processen kommer i morgon!

Kakan och Artilleriet i samarbete - www.brassandgold.com

Artilleriet har samarbetat med Kakan Hermansson och säljer nu Faux Marble Pots i limiterad upplaga. Om man skulle vilja ha en kruka tror jag man ska köpa den nu för jag har en känsla av att de snabbt kommer sälja slut. Förutom att du då får en snygg kruka går hela 500 kr av priset till Rosenlundstödet, som är en politiskt och religiöst obunden ideell organisation som stöttar gatutrafikerade kvinnor i Göteborg. Mycket bra initiativ!

Pella Hedeby behind the scenes - www.brassandgold.com

Pella jobbar på som vanligt och producerar fina bilder och bra inspiration på löpande band! Här kommer två ”behind the scene” bilder och jag tror de färdiga resultatet kommer vara väldigt snyggt.

PS 2017 from IKEA - www.brassandgold.com

IKEA har i omgångar visat bilder från den kommande PS-kollektionen som släpps 5 februari i år och visst finns det många häftiga prylar. Ibland tycker jag möblerna är så häftiga att de inte riktigt blir hållbara i längden men denna industrilampa designad av Ola Wihlborg är ett undantag. Så snygg och förmodligen kommer den ganska snart flytta in i vårt kommande arbetsrum.

Fin keramik - www.brassandgold.com

Fin keramik via Varpunen.

Granit SS17 - www.brassandgold.com

Vi avslutar med lite vårnyheter från Granit som alltid lyckas leverera fina grejer till ett bra pris! I vår är jag framförallt intresserad av linnekuddarna till vårt nya sovrum, klotlamporna med svart sockel och att köpa rena trälådor att ha i bokhyllan. Via Inredningshjälpen.

 

Translation: Time flies as they say. This weekend I’ve been painting our new cabinet that we built two weeks ago. Pictures on the progress will come tomorrow. Today, I’m giving you some inspiration from the past week.