Studier, arbetsrum och veckoplanering

De senaste dagarna har jag och Bendik jobbat med uppgifter/case för att försöka komma in i tankesättet vi ska ha på tentan. Det har gått bra (kanske till och med över förväntan) men blivit långa och krävande dagar. Idag är sista dagen med plugg och i morgon är det återigen dagen D. Lite spännande blir det allt.

Men innan det blir tisdag och tenta ska dagen klaras av och för att starta denna måndag på ett bra sätt kommer här ett drömarbetsrum tillhörande Guccis creative director Alessandro Michele! Vem vill inte arbeta såhär!?

Gucci-1Gucci-2Gucci-3Gucci-4Gucci-5

Måndagar betyder ju också veckoplanering och denna veckan ser mina dagar ut ungefär såhär:

Måndag – Idag är det plugg som gäller. Först några timmar på egen hand och vid lunchtid kommer Bendik! Sista dagen och hela vägen in i kaklet!

Tisdag – Första delen på vår kliniska muntliga tenta. Det känns både nervöst, lite spännande och roligt. Kanske ska jag försöka umgås med några vänner en timme eller två på eftermiddagen/kvällen för att få tänka på något annat.

Onsdag – Andra dagen på samma tenta. Oj så skönt det ska bli när det är klart! På kvällen äter Bendik och jag kanske god middag och dricker vin. Det förtjänar vi verkligen!

Torsdag – Torsdagen får bli en slapp dag med sovmorgon. På eftermiddagen ska jag städa lite i lägenheten så att den är i ordning och fin när jag åker till Sverige!

Fredag – Jag tar tåget mot Köpenhamn på morgonen där jag möter upp mamma och vi åker tillsammans hem till Sverige. Jag tror och hoppas på god fredagsmiddag och soffhäng!

Lördag – Jag har inga direkta planer, men lite nytta och lite nöje hade varit bra. Jag börjar nästa termins ena projekt efter helgen så förmodligen ska jag titta en del på det och förbereda! Jag berättar mer senare!

SöndagPeter kommer hem och jag ska så klart träffa honom! Det blir bäst!

 

Translation: Today we have the last study day and tomorrow (and on Wednesday) is our examination. On Friday I’m going to Sweden and I will see Peter on Sunday. This is going to be a good week!