Månadens lista – januari

Även om vi faktiskt har kommit några dagar in i februari så tänkte jag bjuda på förra månadens bästa i form av en lista. Just nu sitter jag i sängen med en katt i famnen på datorn och en vid sidan av. De är så fina – Siw och Solveig. Busiga, mysiga och mycket bra sällskap. Nu ska jag lämna er med följande bilder och  lägga i från mig datorn. Dags för mys. Trevlig söndag.

Mat

Soup - www.brassandgold.com

Fantastisk soppa via @gabepllrn som jag skulle vilja testa att laga den kommande månaden.

Coffee table love

Coffee table love - via www.brassandgold.com

Älskar skivan på detta bord via @alice_gao.

Månadens soffa

Our new sofa - www.brassandgold.com

I fredags åkte jag till Sopstationen i Malmö på väg hem från jobbet och där sprang jag på denna underbara mockasoffa med förkromade ben. Jag, som har svårt för att säga nej och är paniskt rädd för att missa något på loppis kunde inte värja mig. Soffan är nu vår och vi måste hämta hem den någon gång under nästa vecka. Ops. Hoppas vi har plats för den…

Utsikt

Color inspiration - www.brassandgold.com

När jag scrollade på Instagram i förra veckan hittade jag denna bild och jag föll pladask. Så fin den hade varit på väggen i vårt arbetsrum! Via @tsbehr.

Ljusstakar

Gloria candle holders from Klong - www.brassandgold.com

Förrförra julen fick jag av Peter mina drömljusstakar från Klong och nu har de äntligen hamnat i vår gemensamma sovrum. Så fint blir det! Bilder från hela sovrummet kommer i veckan.

 

Translation: January’s list.