Lägenhetsstyling i svart, vitt och naturliga nyanser

Entrance Mäkleri säljer en lägenhet på Karl Gustavsgatan 11 B i Vasastaden med fin styling. Detta är något som passar mig perfekt. Svart, vitt och lite naturliga beiga- och trä-nyanser.

Jag tycker det är riktigt snyggt med de svarta ramarna med mörka motiv i kombination med de bakochfram-vända canvasdukarna på träram. Den svarta lampan som hänger på väggen kan, om jag inte har helt fel, komma från Design House Stockholm och skulle gärna få flytta in hos mig (trots att jag redan har en i guld). På soffbordet finner vi fler mörka detaljer i form av snygga böcker tillsammans med glasvaser och söta blommor. Helt enkelt snyggt!

karl-gustavsgatan-11-b-2karl-gustavsgatan-11-b-1Via Coco Lapine Design och Entrance Mäkleri.

 

Translation: Nice styling by Entrance Mäkleri. Black, white and some natural colors! Simply beautiful.