Hej! Kreativa hem

Den sista boken jag köpte på bokrean var Hej! Kreativa hem av Christina Breeze och Moa Samuelsson för bara 75 kronor och jag blev så positivt överraskad att den bara måste få ett eget inlägg!

I boken får vi följa med hem till svenska kreativa personer och se hur de bor! Till varje hemma-hos reportage finns vackra bilder och en välskriven intervju med huvudpersonerna. Bra och enkelt koncept där fina bilder och text ger ett fantastiskt resultat. Jag läste faktiskt boken från pärm till pärm på tåget till Århus igår och jag säger bara: KÖP DEN! om ni inte radan har gjort det!

I första hemma-hos reportaget besöker vi familjen Watkins Falk som bor i Milano. Här har de under flera år anpassat och lärt sig tycka om den italienska vardagen.

I ett annat reportage besöker vi Instagram-profilen och bloggaren Catarina Skoglund, vars hem ni kanske känner igen härifrån! Glasdörren i köket till detta hus, som ligger på Majorna i Göteborg, är så fin att jag inte vet vart jag ska ta vägen.

I boken finns även ett mycket inspirerande besök hos stylisten Saša Antić vars stilleben får mig att smälta.

Nu har jag blivit sugen på att även köpa bokens del två, men jag får se när det blir av!

 

Translation: A Swedish-book recommendation.