Wall of Art

När Annika och Nicklas skulle inreda sin nya lägenhet med en tavelvägg upptäckte de att det var svårt att hitta unika och personliga konsttryck till ett rimligt pris. Det var så idén till den nystartade svenska butiken Wall of Art uppstod. Wall of Art har samlat unga kreatörer som får möjligheten att sälja sin konst direkt via deras hemsida och på så sätt kan de erbjuda kosttryck till ditt hem för en billig peng.

Wall of Art lanserades 28 september i år och de har i nuläget samlat 30 kreatörer med olika bakgrund och konstuttryck, vilket skapar variation i deras utbud. Man kan leta bilder inom kategorier eller från en enskild kreatör och de flesta tryck kan beställas i olika storlekar. Alla bilder trycks på matt FSC-märkt 180 grams papper och levereras hem till din dörr direkt utan mellanhänder.

Wall of Art - www.brassandgold.comWall of Art - www.brassandgold.com

På Wall of Art kan man med hjälp av ett digitalt verktyg planera sin tavelvägg direkt på butikens hemsida. Du väljer vilka tryck du vill ha med och arrangerar dem genom att ”klicka-och-dra”. På detta sätt kan du testa vilka bilder som passar ihop och kanske köpa en hel tavelvägg på en och samma gång. Smart va!

Wall of Art - www.brassandgold.com

Besök Wall of Art och köp din tavla idag eller kolla in deras Instagram @wallofart.se för mer inspiration.

 

Translation: Wall of Art is a new Swedish site that sells posters from young creative people for a good price.