Vitrinskåp, planer och ursäkter

Just nu hinner jag verkligen inte med allt jag vill göra men det positiva är att min uppgift jag skriver på sakta men säkert blir bättre och bättre. Idag sitter jag hemma, räknar statistik och fixar det sista i databasen. Det negativa är att det har gått väldigt många dagar sedan jag bloggade sist (vilket absolut inte var meningen), men jag tänker inte direkt be om ursäkt. Mest för att jag har lovat mig själv att aldrig göra det! Men jag kan lova att vara bättre de kommande dagarna. Jag har så mycket att berätta om och visa er!

Idag bjuder jag på lite fina bilder från norska Bo Bedre. Hur snyggt är inte köket med de stora vitrinskåpen där på sidan? Och hur snyggt är det inte med ett stort träd i vardagsrummet?

fam-herlev-jorgensen-1fam-herlev-jorgensen-2fam-herlev-jorgensen-4fam-herlev-jorgensen-3fam-herlev-jorgensen-5fam-herlev-jorgensen-6

Resten av min vecka ser ut såhär:

Onsdag – Klassisk hemmadag med statistik och uppgiftsskrivning. Ikväll åker jag till Helsingborg!

Torsdag – Jag ska hänga i Helsingborg hemma hos Peter och försöka plugga så effektivt jag bara kan. På eftermiddagen ska Peter träna och då tänker jag att jag hänger med och hejar på så gott jag kan. Det är mysigt att göra saker tillsammans!

Fredag – Peter och jag tar tåget till Stockholm, går på stan och hälsar på hemma hos min kusin Anna och hennes Johan som för inte allt för länge sedan fick sitt första barn. Så mysigt! På kvällen tar vi tåget vidare till Örebro där vi spenderar natten inför lördagens discotävling.

Lördag – Discotävling hela dagen. 5, 6, 7, 8…. Dunka, dunka, dunka, dunka. På natten åker vi buss hem med resten av dansskolan.

Söndag – Vi kommer med största sannolikhet vara discobakis och mest ligga i sängen och soffan. Kanske hittar vi på något mysigt på kvällen.

 

Translation: So many things to do and so little time! Here’s some inspiration från Bo Bedre. I love the glas cabinets in the kitchen!