Veckoplaneringen #14

Vad händer i veckan för er? Jag ska plugga, vara på universitetet och i praktik, ha möte med både min handledare och min läskompis Bendik, åka till Sverige och gå på discotävling i Västerås. Jag tror det kommer bli en bra vecka!

Jag börjar dagen med att peppa lite inredning! Hur snygga är in dessa möbler? Jag vill ha både den söta soffan och den coola stolen!

Veckoplanering via brassandgold.comVia Brit+Co och Johanna Bradford.

Såhär ser min vecka ut:

Måndag – Idag ska jag vara på universitetet, men eftermiddagen kommer spenderas med att fotografera lägenheten! Ni kan se fram emot en hel del (förhoppningsvis) fina bilder!

Tisdag – Praktik på dagen och på kvällen ska jag ha möte med min läskkompis Bendik. Vi ska försöka planera resten av terminens arbete!

Onsdag – Praktik igen. När jag kommer till Århus ska jag bege mig ner till en trevlig bar och möta min handledare från uppgiften jag skrev tidigare på terminen. Det blir bra.

Torsdag – Sista dagen i praktik för denna perioden. På kvällen åker jag till Sverige.

Fredag – Peter och jag packar våra väskor och beger oss till Västerås inför lördagens discotävling. Det ska bli riktigt skoj att vara med på denna tävling då jag tyvärr missa den förra för att jag var tvungen att vara i Danmark.

Lördag – Disco hela dagen! På kvällen/natten åker vi hem med buss.

Söndag – Söndagen får nog bli en lugnt och stilla dag där vi vilar ut oss efter tävlingen på lördagen. Jag måste även åka tillbaka till Århus någon gång under kvällen.