Veckans planering #21

Måndag kväll och jag sitter ensam i lägenheten och äter pyttipanna. Inte så spännande men jag blir ju i alla fall mätt och go! Idag har jag varit på akuten och haft fikabesök av Sarah och Storm. Mysigt värre. Nu ikväll ska jag läsa lite om hormoner men innan dess tänkte jag berätta för er vad som händer i veckan och förutom det, tänkte jag även bjuda på ett fint hem och lite färginspiration. God måndagskväll på er alla!

Via brassandgold.comVia brassandgold.com

De första bilderna här kommer från Anna Truelsen och är från ett hem som nu är publicerat i Leva och Bo. Jag fastnade direkt för den fina kakelugnen och de vackra trädetaljerna. Fotografi Carina Olander.

Via brassandgold.comVia brassandgold.com

Grandpa + Alcro = sant. Via Riazzoli här på Hannas Room.

Måndag – Som sagt har jag spenderat dagen på akuten och under eftermiddagen var Sarah och Storm här på fika. Mysigt värre! Nu ikväll blir det läsning och mys i soffan!

Tisdag – Sjukhuset igen och på kvällen kommer Bendik hit för plugg.

Onsdag – Ännu en dag i klinik och kvällen kommer förmodligen bestå till stor del av böcker.

Torsdag – Sista dagen på sjukhuset för denna veckan! På kvällen blir det vin med vännerna!

Fredag – Föreläsning!

Lördag – På lördag blir det lek och hopp med vännerna! Kanske ser vi en film, lagar mat eller så hittar vi på något helt annat! Tror vi får se vad vi är sugna på!

Söndag – En hel dags läsning väntar och även om det är jobbigt så är man i alla fall väldigt nöjd med sig själv när det blir kväll!

 

Translation: My plans for the week! Today I hade my friend Sarah and her son Storm over for coffee and cookies and we had a great time!