Veckans planering #41

God morgon! Jag sitter med en kopp kaffe och skriver detta inlägg innan arbetsdagen drar igång på riktigt här hemma. Jag har forskningstid idag (och de kommande tre månaderna) vilket gör att jag har möjligheten att fördela arbetstiden mellan sjukhuset och hemmet, och idag är tanken att jag ska lägga upp en plan för de kommande månaderna.

Innan jag börjar jobba ska vi så klart ha lite måndagspepp och på bilden nedan ser du vackra sängkläder från CULTIVER som precis har lanserat kollektionen Pinstripe. Pinstripe innehåller deras mest populära färger och jag tycker färgkombinationerna är så vackra.

Cultiver linnen - via www.brassandgold.com

Vi hinner också med en en sammanfattning av vad som händer i veckan som kommer. Detta är en inläggstyp som den senaste tiden saknats på bloggen men jag hoppas att den är på väg tillbaka. Såhär ser veckans planer ut:

Måndag – Planering av forskningstiden under dagen och en timme tennis ikväll är planen. Peter och hans studiekompis Hanna ska plugga hemma hos oss med så det blir kul med lite sällskap.

Tisdag – Mer forskning och planering här hemma. På kvällen ska jag slå spiken i kistan för vårt elementskydd som äntligen ska bli klart. Ett DIY-inlägg om det och om samarbetet med verktygshandlarn.se kommer under veckan.

Onsdag – Planen är just nu journalgenomgång på jobbet och kanske en sväng på stan när jag slutat. Är sugen på en lampa från Olsson & Gerthel.

Torsdag – Jobb och middag med Peter på kvällen.

Fredag – På fredag är det så klart jobb men förutom det har Peter och jag inte bestämt så mycket. Kanske åker vi ut till mina föräldrar, men möjligen blir det bara en kväll i soffan framför en film med lite god mat.

Lördag – Vi ska tillsammans med familjen och en del av släkten gå på föreställningen Cats här i Malmö och det kommer bli hur mysigt som helst. God mat innan och kanske lite vin och ost efteråt så är jag i himmelriket.

Söndag – Vilodag. Brunch med familjen och uppladdning inför nästa vecka!

 

Translation: This weeks plans and nice bed linnens from CULTIVER.