Veckans planering #15

Det är redan veckan #15 och det känns som om sommaren närmar sig med stormsteg. Egentligen inte på grund av det varma och sköna väder som Århus presterar just nu, men mer för att jag på riktigt känner pressen över att tentorna närmar sig… Dags att lägga i en växel till och jobba ännu hårdare helt enkelt.

De kommande tre veckorna har jag bara undervisning på universitetet vilket gör att jag är ”ledig” flera dagar i veckan! Så skönt! Jag kommer hinna läsa en hel del och också fixa med saker jag måste göra, som att lägga ut min lägenhet till försäljning. Det kommer ske i nästa vecka tror jag men innan det kommer ni få fina inlägg med bilder från mitt nuvarande hem. Spännande va?

bohusgatan-fantastic-frank-kids-room-plint-cahbby-chic-brass-trombone-rabbit-pencils-boxes-therese_winberg_photography_stylist_emma_wallmenbohusgatan-kakelugn-flowers-brass-fantastic-frank-therese_winberg_photography_stylist_emma_wallmenbohusgatan-cactus-kitcjen-brass-light-bulbs-marble-fantastic-frank-therese_winberg_photography_stylist_emma_wallmen

Dagens inspiration får bli dessa vackra bilder från Fantastic Franks utvalda inredning.

Detta händer i veckan:

Måndag – Jag hade undervisning på förmiddagen angående att vara professionell i sin yrkesroll. Ett sätt att utveckla sin förmåga att förstå andra människor är att läsa skönlitteratur och det var också temat för dagens undervisning. Mycket intressant. Nu under eftermiddagen har jag läst en del, svarat på lite mail och grejat med lita annat.

Tisdag – I morgon blir det läsning för hela slanten, möjligtvis kombinerat med en kort tur ner till stan. På kvällen ska tvättmaskinen gå varm i källaren!

Onsdag – Förmodligen lite häng med Ida. Annars mest läsning!

Torsdag – Fortsätter på samma vis. Läsning igen men på kvällen blir det filmkväll med vännerna! Bäst!

Fredag – Föreläsning på dagen och sedan får vi se. Känner jag mig själv rätt kanske en eller två öl slinker ner.

Lördag – Den enda planen jag har just nu är att jag måste städa trappuppgången i vår bostadsförening. Låter skoj va? Det tar som tur är i alla fall inte så lång tid!

Söndag – Om jag kan locka med någon så blir det loppis på förmiddagen!

 

Translation: My plans for the coming week and some nice pictures from Fantastic Frank’s Selected Interior.