Veckans planer

Gårdagen innehöll så mycket skoj att jag helt glömde inlägget om min kommande vecka! Därför få jag lägga upp det idag tillsammans med vad vi gjorde igår!

Igår vad Peter och jag i Malmö för att Peter skulle klippa sig på Larsson och Lange i Västra Hamnen. Jag var också i stort behov av en klippning och som tur var hade de en ledig klipptid till mig på eftermiddagen. Score! Så nu är vi båda snygga inför nyår! Mellan våra klippningar hann vi med kinabox mitt på Gustav Adolfs torg och en liten shoppingtur i Malmö.

På kvällen käkade vi god middag med Petera föräldrar och testade årets nyårsförrätt. Det kommer bli gott tror jag!

The Garden Edit. Inspiration. Brassandgold.com

En liten inspirationsbild bland all information! Snyggt från The Garden Edit!

I dagarna som kommer händer följande:

Tisdag – Idag äter vi lunch hemma hos mina föräldrar tillsammans med min bror Fredrik och hans flickvän Linnea. Ikväll blir det vin och spelkväll med gymnasievännerna. Det ska bli så mysigt!

Onsdag – Resdag då Peter och jag åker till Danmark och Århus! Lite förberedelse inför nyår hinner vi nog med och kanske ansluter vi kvällen i soffan framför en bra film!

Torsdag -Nyårsafton! Vi ska laga förrätt, dekorera festlokalen, duka bordet och göra oss snygga! Festen är hos Aleksander och slutar förhoppningsvis inte förrän tidigt dagen därpå!

Fredag – Paus! Säng! Soffa! Film! Snabbmat!

Lördag – Idag börjar plugget. Jag har tenta den 6/1 (och senare den 12-13/1) så det gäller att ligga i!

Söndag – Fortsatt plugg och hejdå till det sociala livet…

 

Translation: My week in detail.