Veckans planer och en fin taklampa

Måndag morgon och jag är på väg till jobbet igen! Ännu en spännande och kanske utmanande vecka väntar! Jag är så glad att jag har det jobb jag har och arbetar på det ställe jag gör. Men förutom jobb händer ju också en del andra saker i veckan som ligger framför oss. Läs mer om det längre ner…

Innan veckan drar igång tänkte jag visa er en lampa/lampskärm som Peter och jag tycker är väldigt fin. Vi tror den hade passar bra i vårt kommande sovrum. Jag har efterforskat en del vad gäller taklampor i sovrum och har kommit fram till att det är ett lite bortglömd detalj i inredningsbloggosfären. Många gånger ser man inte taklampan på sovrumsbilder och andra gånger så finns det igen, men när de finns en så är de ofta vita, med lite tyg eller kanske rent av fluffiga. Därför tänker jag att lampan vi hittat, som förresten kommer från Lampverket, kommer passa perfekt! Vit, av tåg och mycket fin. Vad tycker/tror ni?

Taklampa från Lampverket till vårt sovrum - www.brassandgold.com

Detta händer i veckan som kommer:

Måndag – Idag ska jag jobba och förhoppningsvis blir det träning med en timme tennis ikväll! Kanske hinner jag måla fönsterkarm och dörrfoder i sovrummet en andra gång!

Tisdag – På kvällen i morgon hoppas jag på att jag hinner måla golvet i sovrummet igen!

Onsdag – Jobb och en tredje och sista strykning på golvet (hoppas jag).

Torsdag – Oj! På torsdag ska Peter och jag på en hemlig utflykt som jag kanske kommer berätta mer om senare!

Fredag – Fredagsmys! Kanske en sväng på stan innan man åker hem från Malmö!

Lördag – På lördag tänkte jag gå på loppis och leta fina grejer man skulle kunna ha i lägenheten. Kanske något möbel. Ett skrivbord kanske eller varför inte några ljusstakar. Vi måste även försöka inhandla lister som passar i sovrummet.

Söndag – Renovering hela dagen! Förhoppningsvis kan vi sätta upp lister i sovrummet.

 

Translation: My plans for the upcoming week.