Hur ser min veckas planer ut?

Jag sitter med en kaffekopp och en tallrik blåbärsyoghurt framför datorn i köket och skriver detta inlägg om veckans planer. Utanför fönstret börjar solen sakta gå upp men vädret känns ändå kallt och tråkigt. Jag hoppas att det snart blir mer vinter även här nere i Skåne så vi slipper det blöta och råa, men utsikterna för det känns ju inte så stora.

Jag tittar på klockan som visar 07:36. Lite senare ska jag ta bussen in till Malmö och jobbet men innan det tänkte jag hinna med lite små saker här hemma. Tanken är att jag ska krypa ner under en filt i soffan och jobba med min forskning. Det är skönt och lyxigt när man kan göra vissa delar av arbetet hemma, vilket så klart inte är särskilt ofta då jag oftast jobbar som vanlig läkare och då ha patienter på sjukhuset.

Lounge chairs - via www.brassandgold.comLounge chairs som jag hittade på Pinterest tidigare idag. Säljs via Coming Soon.

Såhär ser veckans planer ut:

Måndag – Vanligt jobb under dagen och ikväll blir det tennisträning med pappa.

Tisdag – Imorgon ska jag åka till jobbet tidigt för att på kvällen ha tid med att både tvätta och packa inför onsdagen.

Onsdag till fredag – Jag ska på konferens med jobbet och åker med alla AT-läkare i Skåne till Ystad Salsjöbad vilket ska bli både trevligt och intressant. Föreläsningar och annat lärorikt på dagarna och sociala evenemang på kvällarna. På fredag när konferensen är slut åker jag direkt från Ystad till Malmö för att jobba under kvällen. Kanske inte det mest genomtänkta, men det ska säkert gå bra.

Lördag – På lördag ska jag ta en riktigt lång sovmorgon och efter det ska jag göra precis det jag känner för just då. Kanske är det att bygga lite på el-skåpet som inte riktigt är klart ännu. Det hade varit kul att sätta upp det i helgen.

Söndag – Även söndagen får bli vilodag med lite bygginslag och kanske en god söndagsmiddag. Jag får helt enkelt se.

Är du intresserad av vad jag gjort tidigare kan du hitta det här eller här.

 

Translation: This weeks plans and some thoughts about the day.