Veckans inspiration #52 – Mässingsdetaljer

Under högtider tycker jag ofta det är lite svårt att hålla reda på vilken dag det egentligen är. Dagarna går snabbt och flyter in i varandra men med hjälp av min telefon har jag listat ut att det är söndag vilket betyder ”Veckans inspiration” här på bloggen!

Denna vecka har jag funderat och tittat mycket på saker av mässing. Detta både på grund av att jag fått några nya ljusstakar i just mässing i julklapp, men också för att Peter och jag ska ha mässing/guld som tema på nyårsdekorationerna (ni kan se vår mood board här). Och mässing är så fint! Jag får nästan inte nog. Här kommer lite bilder jag fastnat för de senaste dagarna!

Nu ska jag och Peter ta på oss krigarkläder och ge oss ut i mellandagsrean. Jag hoppas att vi inte kommer ångra oss!

massing-detaljer-1

Små detaljer i mässing lyfter alla hem. Här i form av små glaslådor och tre små lampor. Lampan från Frama är helt underbar! Alla bilder via Scandinavian Homes.

massing-detaljer-2

Placera alla dina ljusstakar tillsammans för en effektfull styling eller varför inte införskaffa en snygg mässingsvas!

massing-detaljer-3

Häftig och annorlunda lampa och en av mina små favoritljusstakar!

 

Translation: I just love things in brass!

2 kommentarer

 1. Sandra

  Svara

  Haha ja, det är verkligen inte lätt att hålla reda på alla dagarna just nu! Jag gillar verkligen de här inspirationsinläggen från dig. Perfekt avslut på veckan!

  • Patrik at Brass&Gold

   Svara

   Nej alla dagar går i ett! Tack!

Kommentera