Veckans inspiration #49

Oj så snabbt klockan går på kvällen! Det är ju snart dags att gå och lägga sig! Idag har Peter och jag varit hemma hos mina föräldrar där vi käkade god brunch och efter det började vi sy på ett litet tält som ska vara till vår hemlighet som ni snart ska få veta mer om! Tältet får ni också se senare! Spännande va?

Innan ni får läsa vidare om lite inspiration från veckan och vad vi gjorde under kvällen idag så tänkte jag bara berätta att vi i går var på en av de bästa restaurangerna jag varit på. Vendels Matrum i Lund serverar helt underbar god mat och gott vin och förutom det hade vi den charmigaste servitrisen jag någonsin träffat. Fullträff!

Noir i Malmö - www.brassandgold.comNoir i Malmö - www.brassandgold.com

Peter och jag åkte ikväll på Glöggmys hos Noir där det var lite releasefest för boken HOME från Puss Publications. Noir bjöd på glögg och pepparkakor med god ost och undertiden man snackade på det kunde man titta på keramik från Karolina Brobeck. Boken HOME är gjord av stylist- och fotoduon Petra Bindel och Emma Persson Lagerberg och presenterar bilder från deras samarbeten de senaste 10 åren. Som Petra själv beskrev det har de (eller framförallt Emma) valt ut bilder med ungefär samma stil vilket ger bilderna i boken en röd tråd. Tack för en mysig kväll!

Alma i Stockholm - www.brassandgold.com

Ett ny mötesplats för kreatörer har invigts i Stockholm vid namn Alma och det jag fastnat för är den vackra inredningen. Hur snygga är inte dessa bokhyllor med ribborna längst ner. Dessa ribbor kanske man kan översätta till någon form för elementskydd. Bild via @elinkicken som varit på frukost.

Small Transparent Speaker - www.brassandgold.com

Den transparenta högtalaren som var så otroligt populär kan få en mindre uppföljare som du vill! Via Kickstarter lanserar nu la People people lillasystern till Transparent Speaker som de helt enkelt kallar Small Transparent Speaker.

 

Translation: Inspiration of the week! Today Peter and I visited Noir in Malmö where Puss Publication had a small release event for the new book HOME. So cosy! Thanks!