Veckans inspiration #48

De senaste dagarna har gått i racerfart och sammanfattningsvis har det varit en riktigt bra helg. I fredags var Peter och jag på middag hemma hos Peters föräldrar. Vi fick god kalkon och lyxiga efterrätter. På lördagen var jag och Peters mamma Anitha på loppis på dagen och kvällen spenderades med målarpenseln i handen. Idag har Peter och jag varit på hemlig utflykt, besökt IKEA på vägen hem och målat lite.

Om ni undrar vad som hänt i inredningsvälden den senaste tiden kommer här en kort sammanfattning av några grejer jag fastnat för!

Ny fin bok av Petra Bindel och Emma Persson Lagerberg. Läs en kort intervju med författarna på Elle Decoration.

Our bedroom progress - www.brassandgold.comOur bedroom progress - www.brassandgold.com

Peter och jag har jobbat på bra i helgen och nu är allt utom vattenrören och de ännu inte inhandlade listerna färdigmålade. Jag tycker det är så skönt när man kan sätta en bock för det man gjort och få färdigt något. I veckan som kommer ska vi beställa golvlisterna och måla rören en sista gång. Sedan blir det inflyttning i helgen som kommer!

Heleneborgsgatan - www.brassandgold.comHeleneborgsgatan - www.brassandgold.comHeleneborgsgatan - www.brassandgold.com

En helt fantastisk och mycket charmig lägenhet till salu i Stockholm via Skandia Mäklarna. Så många fina detaljer!

 

Translation: The end of this week has been very hectic and I haven’t had time for blogging. I’m sorry for that! Here’s some favourite from the week.