Veckans inspiration #47

Söndag igen och jag kan snabbt konstatera att även denna veckan gick så himla fort. Jag hinner nästan inte med i svängarna men oj så skoj det är i alla fall. I helgen har vi målat väggarna i sovrummet en andra gång, fönsterkarmar och lister samt golvet en första. Nu ser man äntligen hur det kommer bli!

Innan jag hoppar i säng tänkte jag bjuda på tre favoriter som jag hittat i veckan som gått. Det blir ett doftljus, ett kafé och en möbel i plexiglas. Håll till godo och trevlig söndagkväll!

Overose candle - www.brassandgold.comOverose candle - www.brassandgold.comOverose candle - www.brassandgold.comOverose candle - www.brassandgold.comOverose candle - www.brassandgold.com

Det nya doftljusmärket Overose har släppt ett ljus i helt min smak, i alla fall om ser till designen. Jag hoppas det doftar lika gott som det är snyggt! Via Elin Kickén.

Pom & Flora - www.brassandgold.comPom & Flora - www.brassandgold.com

Jag vill precis som Caroline besökta detta vackra kafé nästa gång jag är i Stockholm! Hur fint ser det inte ut!? Stället heter Pom & Flora och ligger på Söder. Inredning av Emma Olbers och bilderna kommer från Elle.

Veckans inspiration #47 - www.brassandgold.com

Hur snygga är inte dessa två bilder från Ulrikas blogg på ett 70-talshus i Tribeca. Jag blir mer och mer sugen på någon plexiglasmöbel!

 

Translation: Three favourites that made it to this weeks inspiration post.