Veckans inspiration #46

Söndag kväll och de sista skälvande timmarna på min semestervecka. Det har varit så skönt och produktivt att vara ledig men det ska faktiskt bli riktigt kul att komma tillbaka till jobbet i morgon med. Hoppas ni också haft en bra vecka!

Den gångna veckan har jag verkligen hunnit renovera i den takt jag önskar man kunde göra alltid och vi har kommit så långt med vårt sovrum. Som jag berättade tapetserade vi alla väggarna igår och idag har vi satt målarfog i alla kanter samt målat taket. Jag tror inte taket kommer behövas målas igen så nästa steg är att måla väggarna. Ska bli spännande att se om färgen vi valt ger samma känsla som vi tror.

Innan vi startar nästa vecka tänkte jag bjuda på en sammanfattning om vad som hänt i inredningsveckan #46. Vad sägs om fint café, en soffa med karaktär och DIY?

Filippa K and Lotta Agaton - www.brassandgold.com

Filippa K har tidigare varit på tapeten med fina designsamarbeten och nu har de tagit hjälp av Lotta Agaton för styling av deras butik på Grev Turegatan 18. Här ses möbler från bland annat Perspective Studio, Layered och Källemo. Välkommen till en riktig designdröm! Tips via Residence.

DIY - www.brassandgold.com

Om du gillar DIY kommer här ett riktigt bra tips från Babes in Boyland om hur du gör en egen tygmobil.

Veckans inspiration #46 - www.brassandgold.comVeckans inspiration #46 - www.brassandgold.com

Ett vackert kafé med underbara stolar och vägglampor via April and May.

Rue Bonaparte - www.brassandgold.com

Snyggt renoverad och stilfull lägenhet i Paris. Via Seventeendoors och A+B Kasha.

Sofa from PAUSTIAN at Kinfolk - www.brassandgold.com

Soffa från PAUSTIAN på Kinfolk, som förresten även har uppdaterat sin grafiska profil med ny design på både magasin och hemsida. I like! Tips via @asplundklingstedtinterior.

 Signal Lightning from Workstead - www.brassandgold.com

Mycket fräsch lampa från serien Signal Lightning från Workstead. Via Inredningshjälpen och Design Milk.

 

Translation: Sunday inspiration!