Veckans inspiration #33

Söndagsmorgon och sista dagen på min semestervecka. I morgon drar det igång igen och jag ska hålla föreläsning på en konferens här i Malmö. Nervöst men jag tror ändå det kommer bli skoj! Idag ska jag och Peter mest ta det lugnt. Kanske hittar vi på något.

Söndagar betyder här på bloggen att det är dags att sammanfatta inspiration och tankar från den gångna veckan. Denna vecka har det hänt väldigt mycket skoj och här kommer ett sammanplock av det.

veckans-inspo-ton-stol

Just nu är det förutom lägenhetshysteri fokus på stolar och en stol som både Peter och jag kärat ner oss i totalt är modell 14 eller 18 från Ton designade av August Thonet! Så snygga! Och som ni kanske läste om igår så hittade vi en sådan på vår loppisutflykt! Det är nästan så jag får nypa mig lite i armen. Frågan är nu om vi ska köpa en ny också eller om vi ska nöja oss med den vi har? Bild via Stil Inspiration.

Unknown-12

Vacker konst från Elle Decoration och Jonas Ingerstedt.

veckans-inspo-fotografera-mat

En sak som jag är riktigt dålig på är att fotografera mat och därför blev jag lite extra glad när jag såg att Emily Dahl hade lagt upp en liten guide. In och läs det!

veckans-inspo-bok

Vill du läsa designböcker finns en bra lista på böcker du bör införskaffa hos A Merry Mishap.

 

Translation: This weeks inspiration!