Veckans inspiration #2

Tiden springer iväg när man har roligt (eller kanske mycket att göra) och det är redan söndag igen! Jag sitter på tåget på väg hem mot Sverige efter en helg i fina Århus och just nu vill jag bara vara hemma!

För att fördriva tiden här på tåget läser jag bloggar och kollar på bilder från helgen, och jag tänkte bjuda på lite av det jag läst här nedan. Hur snyggt är inte de gråa nyanserna som Mari har använt hemma och vad tror ni om den gröna färgen från Jotun i vårt vardagsrum? Förutom det får en också en lite kärleksförklaring till mina fina vänner och min fina lilla familj!

Colors at Strenghielm's house - www.brassandgold.com

Strenghielm har målat hemma och oj så fint det blir!

Fin intervju om minimalism med Caroline Brik Bahrenscheer på A Merry Mishap.

Green color från Jotun - www.brassandgold.com

Vi försöker bestämma oss för vilken färg vi ska måla väggarna i vardagsrummet med och just nu lutar det åt någon grön nyans. Frågan är vilken!? Ljusare eller mörkare? Här är en bild från Jotun som vi verkligen gillar. Kanske blir det något i denna stil.

Inspiration from Babes in Boyland - www.brassandgold.com

Fina bilder från Babes in Boyland som varit på Gotland!

Veckans näst sista inspiration blir mina underbara vänner i Århus. Helgens utflykt har varit så bra och även om det blir mycket tåg fram och tillbaka så är det alltid värt det! Igår köpte vi take away och kollade film! Mysigt!

Men även om helgen varit hur bra som helst längtar jag ändå hem till vår fina lilla familj. Älskar er!

 

Translation: This weeks inspiration. Colors from Strenghielm and Jotun, an interview about minimalism and two pictures from my life. The first describing my weekend and my lovely friends and the second on my little family. I love them so much!