Vardagsrum på Stora Nygatan 3

Jag sitter på tåget tillbaka till Danmark och Århus. Helgen har varit bäst och jag känner att jag laddat upp batterierna inför veckan som kommer! Det behövdes verkligen! Idag åt vi middag tillsammans med min bror och hans flickvän Linnea som vi inte hade träffat på lång tid. Nu tror jag att jag ska stänga igen datorn och läsa min nya Residence-tidning som jag köpte på stationen! Ops.

Entrance Fastighetsmäkleri säljer denna fina lägenhet och jag gillar framförallt lägenhetens vardagsrum. Det känns stort och ljust med snygga möbler och fina detaljer. Att det är fiskbensparkett, högt i tak och stora fönster gör ju inte saken sämre! Det krävs inte mycket för att jag ska smälta…

stora-nygatan-3-1

Så. Väldigt. Fint. Dör lite! Älskar Fladdermusfåtöljen i läder!

stora-nygatan-3-2stora-nygatan-3-6

Härlig klädhängare med DIY-känsla i sovrummet!

stora-nygatan-3-4

Stringhyllor i vitt känns alltid aktuellt, här tillsammans en snygg stol till arbetsbordet och roliga Font-posters på väggen!

stora-nygatan-3-5stora-nygatan-3-3stora-nygatan-3-7

Vi måste även prata lite extra om de stora fönstren som släpper in ljus i överflöd! Ge mig!

stora-nygatan-3-8

Hallen känns välkomnande med dubbeldörrar in till vardagsrummet. Snygg klädhängare och smart styling med de mörkröda växterna!

 

Translation: On my way to Aarhus again. Fell in love with this living room!