Välkommen hem till mig

I sommar ska jag sälja min lägenhet här i Århus och flytta till Sverige igen. Och inför försäljningen tog jag för någon vecka sedan en hel del bilder! Nu ligger även annonsen ute på nättet!

Jag började med att storstäda hela lägenheten för att den skulle se så fräsch ut som möjligt. Oj så hårt det var, trots att det bara är en etta! Förstår inte riktigt hur jag lyckats samla på mig så mycket grejer. När jag väl hade städar färdigt fortsatte jag med att styla lite. Framförallt plockade jag bort en del grejer och så flyttade jag runt på det som var kvar. Less is more.

Via brassandgold.comVia brassandgold.comVia brassandgold.comVia brassandgold.comVia brassandgold.comVia brassandgold.comVia brassandgold.comVia brassandgold.comVia brassandgold.comVia brassandgold.comVia brassandgold.comVia brassandgold.comVia brassandgold.comVia brassandgold.comVia brassandgold.comVia brassandgold.com

 

Translation: I’m going to sell my apartment in Århus, Denmark, and this is the pictures I took for the ad.