Vad händer i veckan!?

Måndag igen och det var nog väldigt längesedan jag var såhär glad för det är måndag morgon! I eftermiddag tar jag tåget till Köpenhamn och sen Sverige! Det ska bli så skönt att spendera resten av veckan med Peter och familjen!

Via brassandgold.com

Hur fint är det inte med mörka sängkläder? Och denna palett tyckte jag var bra inspo en måndag som denna! Många fina nyanser.

Detta händer i min vecka:

Måndag – Dagen börjar med undervisning på Universitetet och efter det åker jag som sagt till Sverige! Det blir bäst!

Tisdag – Imorgon vet jag faktiskt inte vad jag ska göra men jag kan gissa att det står läsning på schemat.

Onsdag – En dag helt utan planer! Ganska skönt faktiskt!

Torsdag – Det finns en loppis i Helsingborg som heter Framtid och den har öppet på torsdagar. Kanske har jag tid att ta en paus i läsningen och se om de har några roliga saker där!

Fredag – Jag ska klippa mig vilket verkligen behövs och annars vet jag inte riktigt vad om händer. Kanske går jag en sväng i Malmö på förmiddagen när jag ändå är där!

Lördag – Lördagen är veckans höjdpunkt! Peter och jag ska tillsammans med mamma, pappa, min bror Fredrik och hans Linnea gå på Billy Elliot musikal i Malmö! Innan det tror jag planen är att vi ska äta lunch/middag på någon mysig restaurang. Behöver jag säga att jag längtar!?

Söndag – Söndagen får bli en lugn dag med god frukost och mysigt umgänge. På kvällen åker jag återigen till Danmark och Århus.

 

Translation: Plans for the coming week. Today I travel to Sweden to be with Peter and my family!