Triss i lägenhet

Ibland sitter jag väldigt lång tid när jag ska blogga utan att egentligen komma fram till något. Jag har varken inspiration eller tålamod för att komma på något som jag vill skriva om. En sådan dag har jag idag… Lösningen på problemet? Jag klickar min in i min inspirationsmapp på Evernote och plocka fram saker jag sparat sedan tidigare. Här kommer tre lägenheter som jag inte tackat nej till! Trevlig måndag på er alla!

roma-apartment-1roma-apartment-3roma-apartment-2

Snygg lägenhet i Rom från Quincoces-dragò & Partners. Stolarna med remmar och den gamla läderstolen på sista bilden är så fina! Bilder från denna lägenhet har faktiskt setts här på Hannas Room på Hannas blogg tidigare. Jag tycker bara det är så fin att det förtjänar att bli visat fram igen!

bo-bedre-katrine-og-jakob-1bo-bedre-katrine-og-jakob-2bo-bedre-katrine-og-jakob-3bo-bedre-katrine-og-jakob-4

Bo Bedre bjuder på fina bilder från Katrine och Jakobs hem! Soffbordet i vardagsrummet från Gubi är så fint!

lagenhet-ida-carrol-1lagenhet-ida-carrol-2lagenhet-ida-carrol-4lagenhet-ida-carrol-3

Hemma hos Ida Carrol ses mörka väggar, stilleben och designerklassiker. Läs mer på Metro Mode.