Tre fina inredningsbilder från Instagram

Instagram är alltid en bra källa till inspiration och ibland hittar man riktiga guldkorn! Här kommer tre bilder jag lagt extra märke till de senaste veckorna och som i alla fall gjorde mig väldigt inspirerad!

Om ni vill kan ni följa Brass&Gold på @brassandgold för mer inredningsinspiration. Jag har även en privat Instagram där jag lägger upp vardagsbilder och annat skoj! Den heter @extended.

instagram-2015-11-17-1

Underbar dagsäng gjord av två gamla gymnastikmattor som jag hittade på @bobedrenorge. Snacka om häftigt! Jag skulle vilja hitta sådana på loppis eller kanske Blocket. Måste ut och leta direkt… Hela reportaget kan ses i den nyaste upplagan av den norska inredningstidningen Bo Bedre!

instagram-2015-11-17-2

Jag kan inte riktigt sätta fingret på varför jag tycker denna bild är så fin, men jag måste erkänna att jag fallit pladask för den. Det kan vara de fina trädetaljerna med patina på vad jag antar är ett skåp – kanske i en serveringsgång. Det skulle också kunna vara den söta dammvippan. Bilden kommer från @annacate.

instagram-2015-11-17-3

Är inte detta en helt underbar möbel? Tänk att kunna lägga böcker på denna i vardagsrummet eller i biblioteket! Bilden hittar du på @jerseyicecreamco.

PS. Glöm inte att titta på måndagens avsnitt av ”Det sitter i väggarna”. Du hittar det på SVT Play!

 

Translation: Three inspiring pictures from Instagram that I like!