Tre bra saker just nu

Långfredag, påsk och ledighet är faktiskt inte helt fel. Igår var Peters och mina föräldrar här på lite middag vilket var riktigt trevligt. Idag ska jag fixa en del saker här hemma och passa katterna som blev kastrerade igår. Peter är och jobbar/tränar lite. Ikväll kanske vi ska iväg och träffa kompisar men vi vet inte om vi vill lämna katterna ensamma. Kanske får vi hitta kattvakt till dem. Renoveringen jag skriver om på listan nedan får nog börja i morgon!

Här kommer tre bra saker just nu:

1. Det är långhelg och vi har tänkt att vi ska börja renovera arbetsrummet. Först ska det spacklas och slipas innan vi kan bygga garderober och måla! Bilden är från när vi jobbade i sovrummet.

The windows in our apartment will be changed in the begining of the summer - via www.brassandgold.com

2. Vår förening ska byta fönster i alla lägenheter med start i början av sommaren och i veckan som gick var byggföretaget som ska utföra jobbet här och testbytte två fönster. Fönstren är byggda utifrån originalritningarna för huset och de är som ni kan se på bilden uppdelade med spröjs och utöver det har de ett litet vädringsfönster överst som kan öppnas ensamt. Perfekt till sommaren!

Jag tror att bytet av fönster kommer höja känslan i lägenheten och vi längtar tills det är gjort. Mer om detta kommer i samband med att det blir bytt!

Nudient iPhone case in gold - via www.brassandgold.comNudient iPhone case in gold - via www.brassandgold.com

3. För någon månad sedan gjorde jag ett samarbete med Nudient som gör de tunnaste och snyggaste iPhone-casen jag sett och för inte så längesedan kom ett nytt litet paket på posten som innehöll ett nytt skal i en av deras två nya färger. Kolla in och klicka hem ditt eget skal på deras hemsida.

 

Translation: Three great things right now.