Torsdagsupdate och ett vackert hem

Jag har lagt mig i sängen med datorn efter en hektiskt dag. Det var mycket att göra på jobbet och när jag kommit hem packade vi in katterna i bilen och åkte till mina föräldrar där de ska vara i helgen då vi ska till Göteborg och hälsa på min bror Fredrik och hans Linnea. Det ska bli mysigt.

När vi kom hem efter att vi ätit middag hos mina föräldrar städade vi i vårt nya arbetsrum som väldigt snart kommer bli färdigt. Vi hann även testmöblera lite och jag tror det kommer bli riktigt bra. Bilder kommer i nästa vecka när vi hunnit städa lite och efter att vi burit ner alla verktyg till källarförrådet. Så innan det får ni hålla till godo med dessa fina bilder från Caroline Walls hem.

A nice home - via www.brassandgold.comA nice home - via www.brassandgold.comA nice home - via www.brassandgold.comVia The Design Files.

 

Translation: A nice home.