Tisdag och svarta golv

Gårdagen bestod av resa och jag är nu tillbaka i Århus för två veckor med studier. Idag ska jag vara på akuten och börjar inte förrän kl 13 vilket är ganska skönt. Sovmorgon är alltid uppskattat.

Innan jag sticker iväg till sjukhuset tänkte jag bjuda på ett vackert hem med många svarta detaljer. Framförallt gillar jag de svarta golvet som ger ett härligt djup till rummet. Sedan kan man ju heller inte klaga på inredningen i denna pärla!?

Black floors via brassandgold.comBlack floors via brassandgold.comBlack floors via brassandgold.comBlack floors via brassandgold.comBlack floors via brassandgold.comBlack floors via brassandgold.comBlack floors via brassandgold.comBlack floors via brassandgold.comVia Stadshem och Coco Lapine Design.

 

Translation: Tuesday and a lovely home with bold black floors.