Things I like

Det finns många fina saker som jag gärna skulle vilja ha just nu och här kommer några av dessa i ett litet önskeinlägg. Cykeln såg jag i Residence och jag tänker att den skulle passa bra att cykla på till jobbet i sommar och det fina förstoringsglaset hade varit en given favorit vid stilleben-makeri. Har ni köpt något fint på sista tiden?

Idag ska Peter och jag åka in till Malmö för att gå lite på stan innan jag ska klippa mig. Har planerat att besöka Panduro för att köpa lite material till min nästa DIY!

Via brassandgold.comEn svartvit tavla från Olsson&Gerthel | Vacker lampa från GUBI | Zara bjuder på förstoringsglas | En något dyr fåtölj | Cykel i fin färg | Bxxlight med bästa texten | Ett bokmärke i mässing från Tom Dixon | Bästa dagbädden från IKEA och Ilse Crawford

 

Translation: Some things I would like this month.

Läs mer om: Önskelistan

2 kommentarer

 1. Sarah

  Svara

  Najs o klippa sig :)

  • Patrik at Brass&Gold

   Svara

   Ja det var väldigt skönt! Känner mig som en ny människa nu :D

Kommentera