Tankar om inspiration och fina färger

Vissa dagar sitter jag timtals på Pinterest och tittar på fina saker. Det finns så mycket inspiration, så mycket underbart och fint! Tänk om man kunde samla allt man gillar i ett rum. Elsa pratade i intervjun med Linda om att man ska omge sig med fina saker som inspirerar en och för hennes del handlar det inte helt oväntat om vintageklänningar.

Att försöka samla sin inspiration och optimalt kunna vara i den är en fin tanke. Jag tror det är en tanke som funkar extra bra om man ska vara kreativ men jag tror också det är bra när man t ex ska läsa. Jag känner nästan alltid att det är lättare för mig att sätta mig ner och plugga om jag sitter i en fin miljö. Därför försöker jag alltid att ha det inspirerande i min lägenhet och jag tänder altid några ljus när jag läser. Det gör det lite extra mysigt. Ett annat bra tips när man läser är att hålla pauser så ofta som möjligt – gärna en kvart per timme. Och drick kaffe! Kaffe gör ALLT bättre!

Idag ska Peter och jag åka till Malmö och gå lite på stan. Jag hoppas vi kan besöka AB Småland som öppnade för inte allt för lång tid sedan och förutom det ska vi i alla fall gå på Olsson&Gerthel, Weekday och Bolagets butik!

inspiration-farger-1inspiration-fargerinspiration-farger-2Bildlänkarna hittar ni här: 1 | 2 | 3 | 4 | 5

 

Translation: Just some photos and colors I get inspired of right now. I love the pale pink shades and isn’t the tiles lovely?