Tåget på väg till Sverige och fredagsmys

Jag sitter på tåget påväg hem till mina föräldrar och min barndomsby i Sverige. Peter ska hämta mig på stationen i Lund och så åker vi dit tillsammans. Det ska bli så mysigt! Jag hoppas på god mat, soffhäng med film och lite shopping! Tyvärr måste jag nog läsa en del med, men det gör inte så mycket när de man tycker om bäst finns omkring en!

Jag hittade denna bild innan idag och var bara tvungen att dela den med er! Underbar bokhylla med sjukt snyggt placerade böcker (hur kan jag gå så mycket igång på detta!?). Soffan och lampan går heller inte av för hackor!

soffa-bokhylla-inspoFotograf Anna Malmberg og stylist Ida Lauga.

 

Translation: I’m on my way to Sweden by train and I’m going to have the best weekend with Peter and my parents! Look at the nice bookshelf and the styling! I like!

3 kommentarer

 1. emmiesoderstrom

  Svara

  Wow, vad snyggt!
  Passade också på att åka hem till föräldrarna under helgen. Måste dessvärre läsa en massor i helgen jag med.. Heja oss! Men man får passa på att njuta emellan åt :) Trevlig helg!

  • Patrik at Brass&Gold

   Svara

   Ja! Heja oss! Håller med! Det är viktigt att njuta lite med! Trevlig helg :)

Kommentera