Suite One Studio

Det är tisdag och jag sitter just nu på tåget till Köpenhamn. Ikväll ska Peter, Ida, Aleksander och jag gå på konsert med Years & Years! Det ska bli så himla roligt och just nu vill jag bara vara framme! Efter konserten ska Peter och jag bo på hotell tills i morgon då jag igen ska tillbaka till Århus.

Idag skulle jag, lite i förlängning av morgonens inlägg, tipsa om ett företag/Instagramkonto som är riktigt bra. Företaget heter Suite One Studie, kontot @suiteonestudios och var gång de publicerar något nytt hoppas jag högt och blir lite extra glad. Jag tycker de gör så fint porslin och var del finns i en begränsad upplaga. Följ på @suiteonestudio, läs mer på deras blogg eller skärmshoppa på deras webbshop!

suiteonestudio-instagram-3

Jag tycker det är väldigt fint att porslinet är något asymmetriskt i form och jag älskar de rosa nyanserna på tallrikarna (så klart). Tycker även de vita och mörka djupa nyanser ger bra kontrast! Det bästa är dock att alla kreationer har den oregelbundna guldkanten som har blivit lite som ett signum för Suite One Studio. Tänk att få duka med en kombination av dessa tallrikar och uppläggningsfat!

suiteonestudio-instagram-1suiteonestudio-instagram-5suiteonestudio-instagram-2suiteonestudio-instagram-4

 

Translation: One Instagram-account I really like is @suiteonestudio and I have to say that i love their porcelain! Nice colors and a beautiful gold edge.