Söndagsinspiration #46

Helgen har både innehållit arbete och nöje i en väldigt bra kombination. I fredags hängde Peter och jag på Laserdoom med dansare från Peter dansskola innan vi drog till hans föräldrar och åt fisksoppa till kvällsmat. I lördags jobbade jag under dagen och på kvällen bjöd mina föräldrar Peters föräldrar och oss på middag. Den kvällen innehöll både väldigt god mat och många goda skratt.

Idag har vi mest tagit det lugnt förutom en sväng till djuraffären. Förutom det har vi också hunnit med att hänga upp lite fler tavlor på vår tavelvägg. Bilder kommer om inte allt för lång tid men jag kan redan nu säga att jag är så nöjd med fotografiet från Wall of Art. Nu ikväll bänkade Peter och jag oss framför Apple TV:n och kollade de två senaste avsnitten av Vår tid är nu. Vi har blivit helt kära i den serien och om ni inte redan tittar tycker jag absolut att ni ska göra det. Den finns på SVT Play och nästa avsnitt kommer i morgon!

Innan helgen går mot sitt slut och vi ska krypa ner i sängen tänkte jag från soffan (med en katt sovandes på magen) bjuda på veckans Söndagsinspiration. Här är några saker som jag tycker varit fint på nätet den senaste tiden.

Via www.brassandgold.com

Sundling Kickén har den senaste tiden bjudit på en rad mini-intervjuer som är riktigt trevliga att läsa. Senast i raden var Micha van Dinther, men man kan också läsa intervjuer med Annie Lindgren, Therese Sennerholt, Linnéa Salmén och Jennifer Hagler.

Via www.brassandgold.com

Fin japansk temugg från Hasami Porcelain via A Merry Mishap.

Via www.brassandgold.com

Och på tal om Hasami Porcelain så postade @fab_lab_sthlm denna bilder för inte allt för länge sedan. Vi har länge letat nytt porslin här hemma och hela deras serie är ju helt underbar! Kanske något man borde överväga att införskaffa…

Nu har jag inte så mycket mer att berätta för er idag och förresten börjar klockan närma sig läggdags. Pensionären inom mig skriker redan att det är en dag i morgon med. God natt.

 

Translation: This weeks inspiration.

SparaSpara