Söndagsinspiration #42

Helgen har varit minst sagt hektisk med danstävling i disco under lördagen där både Peter och jag jobbade från tidig morgon till sen kväll. Jag var speaker tillsammans med My vilket var både lite nervöst till att börja med men senare väldigt roligt. Jag har en känsla av att vi faktiskt gjorde det riktigt bra. Idag tar vi det mest lugnt och nu är vi hemma hos mina föräldrar för att äta kvällsmat och hämta katterna.

Innan kvällsmaten nu tänkte jag bjuda på lite inspiration från veckan som gick.

Årets Trendutställning på Stockholm Furniture and Light Fair - via www.brassandgold.comÅrets Trendutställning på Stockholm Furniture and Light Fair - via www.brassandgold.com

Varje år på Stockholm Furniture & Light Fair kan man inspireras av Trendutställningen och detta året har ansvaret för utformandet av denna utställning gått till Christian Halleröd. Halleröd blev 2016 Årets Designer på Residence Stora Formpris.

Christian Halleröd med hans designstudio arbetar både internationell och nationellt och har t ex designat inredningarna nedan. Den fösta bilden kommer från Totêmes butik och den andra får Axel Arigato, båda i Stockholm. Via Residence.

Kinfolk Entrepreneur - via www.brassandgold.com

Kinfolk har släppt en ny bok i sin serie och denna handlar om entrepenörer världen runt. Kolla in boken och köp på Artilleriet.

An apartment on Odengatan for sale - www.brassandgold.com

Vackert kök i lägenhet till försäljning på Odengatan i Stockholm. Via Ekenstam Fastighetsmäklare.

 

Translation: This weeks inspiration.