Söndagsinspiration #40

Söndag förmiddag och jag sammanställer veckans söndagsinlägg med en kopp kaffe bredvid datorn i vårt fina arbetsrum. Hittills i helgen har vi hunnit spendera en natt hemma hos Peters föräldrar och vi har firat Siw och Solveig som fyllt ett år. Idag ska jag måla lite och styla en bokhylla som just nu mest ser ut som ett bombnedslag. Mer om det senare.

I veckan som gått avslutade jag min sista vecka på medicinplaceringarna man gör under AT-tjänsten och de kommande tre månaderna har jag forskningstid. Det är välbehövligt då jag har väldigt mycket forskning att göra. Jag hoppas det kommer bli både roligt och skoj!

Söndagar betyder ett samligsinlägg av saker som jag sett/läst i veckan och vi börjar med en ny svensk köksleverantör.

Nordiska Kök - via www.brassandgold.comNordiska Kök - via www.brassandgold.com

Nordiska Kök levererar platsbyggda lösningar till ett bra pris.

Blossa 17 - via www.brassandgold.com

Blossa har släppt årets glögg och denna vinter tar de oss med på en smakresa till Indien och Khari Baoli i Old Delhi.

Milligan Studio - via www.brassandgold.comMilligan Studio - via www.brassandgold.com

Färgglada detaljer till skrivbordet från Milligram Studio via The Design Files.

 

Translation: Sunday inspiration.