Söndagsinspiration #17

Det är dags för ännu ett fullproppat söndagsinspirationsinlägg så håll i hatten och låt dig bli inspirerad! I detta inlägg hittar du solsken, youtube-klipp, odling och en hel del annat! Glad söndag och glad första maj önskar Brass&Gold!

Söndagsinspiration solljus, via brassandgold.com

Jag drömmer om stora fönster, en värmande sol som strålar in och ger vackra mönster på ett fint trägolv. Via 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6.

Söndagsinspiration balkong, via brassandgold.com

Ida Magntorn har i veckan skrivit om balkonginspiration och jag föll för bilden här till vänster. Den känns lite kontinental på något sätt och jag älskar att man använt så mycket växter i stylingen!

I veckan har jag tittat en del på Youtube och jag fastnade snabbt för ”73 Questions…” från Vogue.

Och på tal ”73 questions…” så har Metro Mode gjort en egen version och så klart måste ni se videon med bästa Sandra Beijer!

Krickelin har varit på Mellby Klockaregård och hängt i det vackraste Orangeriet jag sett på länge. Vilken dröm! Tänk att få ha en sådan byggnad i sin trädgård.

Söndagsinspiration Mellby Klockargård, via brassandgold.comSöndagsinspiration Mellby Klockargård, via brassandgold.comSöndagsinspiration Mellby Klockargård, via brassandgold.com

Jag tror min favoritdetalj är de murade delarna av väggarna som gör att det inte ”bara” känns som ett växthus utan ger en känsla av ett riktigt orangeri!

Söndagsinspiration odling, via brassandgold.comSöndagsinspiration odling, via brassandgold.com

Urban Outfitters bjuder på odlingsinspiration för små utrymmen.

 

Translation: Sunday inspiration!