SOM EN VIT CANVAS

Vita, ljusa lägenheter och rum är en sak som verkligen inspirerar mig! När man titta på bilderna känns de som en tom men vacker canvas som man skulle kunna forma efter eget tycke och smak. Ännu bättre blir det om väggar, golv och tak har så många snygga detaljer i form av paneler och mönster som här nedan!

rue-du-bac-1rue-du-bac-2rue-du-bac-3

Rue du Bac ligger denna underbart renoverade lägenhet som ger en högt i tak, paneler till tusen och element som nästan inte känns verkliga! Se hur många fina detaljer det är! Ge mig!

white-1

Vackert fiskparkettgolv i ljus nyans från @mija_mija som jag inte hade tackat nej till!

white-2

Bilder från Blood and Champagne och min Pinterest. Jag älskar de vita och ljusa rummen i fil på den första bilder och väggpanelerna i den andra! Snyggt med en hylla ovan panelen. Jag hade heller inte tackat nej till den underbara dagbädden!

 

Translation: Beautiful white apartments with details out of this world! I love it! Also, please note the cool daybed on the last picture! I wouldn’t say no to that masterpiece!