Solveig och jag presenterar veckans planer

God förmiddag! Jag hoppas att er nya veckan startat på ett bra sätt och att måndagsångesten inte är allt för stor. Själv sitter jag hemma vid skrivbordet och filar på vår artikel. Att ha forskning under en period där man till viss del kan styra tiden själv och göra arbetet på olika ställen känns väldigt lyxigt.

Innan jag fortsätter skriva ska jag vänta på att min förmiddagskopp kaffe blir bryggd och under den tiden tänkte jag och Solveig presentera veckans schema.

Solveig - via www.brassandgold.comSolveig - via www.brassandgold.com

Detta händer i veckan som kommer:

Måndag – Idag är det som sagt jobb på schemat, men i eftermiddag ska jag försöka bygga lite på elskåpet jag började med igår innan tennisträningen ikväll.

Tisdag – Jobb på jobbet och en ledig kväll.

Onsdag och torsdag – Förutom jobb har jag inga direkta planer men vi får se vad som händer.

Fredag – På fredagskvällen ska Peter och jag på spex som min kusin Ellen är med och anordnad. Det ska bli skoj att se vad de hittat på.

Lördag – Jag fyller 28 år och det ska firas! Mina föräldrar kommer hem till oss under eftermiddagen och på kvällen har vi bokat bord på På Skissernas vilket är en fin restaurang som ligger på Skissernas Museum här i Lund. Vi har hört mycket gott om restaurangen och det ska bli så spännande att äntligen få testa den.

Söndag – På söndag blir det mest mys hemma och kanske lite renovering om jag får bestämma. Det är dags att komma igång med hallprojektet nu tycker jag! Ett inlägg vad vi planerar att göra där kommer inom en snar framtid.

 

Translation: This weeks plans presented by Solveig and I.