Sju dagar till jul

Vi närmar oss julen med stormsteg och varför inte spä på förväntningarna med ännu mer härlig julinspiration. Kan det bli för mycket? Nej jag tror inte det! Bara man vet att man inte kan få allt.

Just nu vill jag gärna att det ska bli nästa vecka och jul snabbare än snabbt. Är trött och behöver några dagars vila känner jag! Men innan dess har vi vår första tenta på lördag. Jag hoppas och tror det ska gå bra men det ska ändå göras och så klart blir man alltid lite nervös. I nästa vecka ska jag vara på sjukhuset på måndag-tisdag och på tisdag kväll åker jag mot Sverige, jullov, familj och Peter!

olsson-gerthel-jultips

Härlig mässingsjul från Olsson & Gerthel. Hur snyggt hade det inte varit att duka julbordet med bara mässing? Himmelriket!

ikea-jul-2015

IKEA bjuder på naturlig och enkel julstyling. Ibland räcker det med lite grönt och några fina paket!

kkrogh-jul-inspiration-1kkrogh-jul-inspiration-3kkrogh-jul-inspiration-2

Kristina Krogh har gjort det snyggaste julgranspyntet man kan tänka sig. Tyvärr verkar det vara slutsålt (i alla fall på hennes hemsida) men oj så fint detta är.

 

Translation: Even more christmas inspiration!