Sammanfattning av veckan som gått

Veckan som varit har verkligen gått i ett och jag har jobbat sent många av dagarna. Peter har varit iväg och tävlat VM. Han är så duktig. Igår var jag tillsammans med min kusin och pappa på min lillebrors examensmiddag. Så skoj! Och förutom det så fyllde jag faktiskt även år.

Nu vet ni lite om vad som hänt de senaste dagarna och nu tänkte jag bjuda på ett kollage med fantastiska saker. Snygga posters på genomtänkt tavelvägg, en häftig lampa och varför inte murgröna som ser ut att klättra sig upp längs vattenrören i ett kök via Bjurfors. Varsågoda och hoppas ni har en bra helg!

Inspiration - www.brassandgold.comPosters på fin tavelvägg |Vacker lampa | Köket med murgröna | Smart bokhylla för snygga böcker | En stilren skrivbordsstol

 

Translation: Saturday inspiration.