Renoveringsuppdate och lördagens påhitt

Just nu ligger jag i soffan hemma hos mamma och pappa! Ikväll ska vi nämligen fira min lillebrors examen och hela familjen är samlad. Så mysigt! Under dagen har vi varit på äventyr i Malmö och på vägen hem tittade vi in på Byggfabriken och tittade på lister. Listerna ska vi köpa på måndag men redan idag fick några lampdetaljer följa med hem. Farligt när allt är så fint!

De sista detaljerna börjar komma på plats i sovrummet och här målar jag rören för sista gången. Det är bara listerna som saknas och efter det ska vi börja bygga inredningen. Vi är säkra på att vi ska bygga en garderoben men vi funderar också på att bygga ett enkelt elementskydd för gömma det fula elementet. Vi får se vad det kan bli av det!

Idag har Peter och jag tillsammans med min familj varit på ett roligt äventyr i Malmö som heter Sherlocked. Det går ut på att man blir inlåst i ett rum och med hjälp av ledtrådar som man hittar ska man ta sig vidare och ut genom att lösa gåtor och klurigheter. Så skoj!

 

Translation: Today we´re celebrating my brothers examination and the evening will be spent with family on a nice restaurant in Lund!