Picture love och veckans planer

När jag började skriva detta inlägg hade jag döpt det till One picture love men det visade sig att jag hittade allt för många fina bilder på tumblr-bloggen Agonist Parfums. Nu heter inlägget istället Picture love och mitt tips till er är just denna Tumblr. Mycket fint och bra variation.

Bilderna från fungera som veckans måndagspepp vilket behövs såhär i hösttid då det börjar bli lite jobbigt att komma upp ur sängen och igång med det man ska göra. Förutom de fina bilderna kan ni lite längre ner läsa om veckans planer för min egen del. Ska ni göra något skoj i veckan?

Picture love - www.brassandgold.comPicture love - www.brassandgold.comPicture love - www.brassandgold.comVia Agonist Parfums.

Veckans planer ser ut ungefär såhär:

Måndag – Jobb och sedan tennis ikväll. Ska bli skönt att få röra lite på sig efter att mat som vi käkade i helgen…

Tisdag – Så klart fortfarande jobb men jag ska på eftermiddagen försöka påbörja luckan till mitt elskåp vilket också är det sista som är kvar att göra.

Onsdag och torsdag – Lite mer snickeri på kvällarna tror jag, men egentligen har jag inte direkt några planer. Så klart en del jobb med men det är så tråkigt att skriva på alla dagarna…

Fredag – Jag ska till svärföräldrarna och lämna katterna hos dem inför helgen då Peter och jag är borta en del. Känns bättre att de får sällskap istället för att vara hemma mycket själva. På eftermiddagen och kvällen blir det jobb på Akuten.

Lördag – Sannolikt lär jag ta sovmorgon och kanske blir det en sväng på stan efter det. Peter jobbar så jag får hitta på något själv och ha lite egentid.

Söndag – Söndagsmiddag hos svärföräldrarna och dags att hämta hem Siw och Solveig igen. Alltid mysigt när hela familjen är samlad.

 

Translation: Plans for the week and a Tumblr to follow.