Pålsundsgatan 1A

När tvåan på Pålsundsgatan 1A snurrade förbi i mitt flöde slog hjärtat ett litet extra slag. Med fiskbensparkett, de fina möblerna och den avvägda inredningen är detta en pärla för Hemnet-spanaren. Lägenheten är till försäljning via Fantastic Frank och har du 5,3 miljoner kan den bli din.

Pålsundsgatan 1A - via www.brassandgold.com

Kombinationen av Sinnerlig-soffan, safaristolen och de två fåtöljerna med canvas på stålställning är mästerlig. En vacker stenskiva på soffbordet och den ton-i-ton matchande mattan sätter pricken över i:et.

Pålsundsgatan 1A - via www.brassandgold.comPålsundsgatan 1A - via www.brassandgold.comPålsundsgatan 1A - via www.brassandgold.comPålsundsgatan 1A - via www.brassandgold.com

Köket, i sin enkelhet, med släta lyckor och marmorbänkskivor tillsammans med det vita kaklet ger en rofylld känsla. Ett lite vackert träbord av äldre slag tillsammans med de något mer moderna stolarna gör sig bra framför köksfönstret.

Pålsundsgatan 1A - via www.brassandgold.comVia Fantastic Frank. Styling av Katia Thoger och fotografi av Mikael Lundblad.

 

Translation: A beautifully styled home for sale in Stockholm.