Onsdagstips innan sängen kallar

Oj vilken dag säger jag bara. Jag kom hem ganska sent ifrån jobbet och efter kvällsmaten satte jag mig för att se nya säsongen Narcos på Netflix men slocknade typ efter en kvart. När jag äntligen vaknade igen släpade jag mig upp och ut i regnet för att handla lite mat innan Peter skulle komma hem. Det gjorde han precis och nu vi sitter tillsammans till köksbordet och pratar om dagen som varit.

Innan jag kryper ner i sängen för att sova tänkte jag visa er några grejer som jag tyckte var väldigt fina idag. Lite IKEA DIY-tips, lite stilleben och en vacker lägenhet.

Onsdagsinspiration DIY med IKEA - www.brassandgold.com

DIY tips från IKEA och Pella Hedeby om hur man förvandlar en alldaglig och kanske lite tråkig IKEA-möbel till ett riktigt konstverk med hjälp av keramik. Tipset kommer via Josefin som också tipsade om att Matilda gjort något liknande för inte allt för lång tid sedan.

Onsdagsinspiration - www.brassandgold.comOnsdagsinspiration - www.brassandgold.com

Riktigt snyggt! Annat som hänt är att Fantastic Frank har öppnat webbshop. Spännande. Inte direkt första mäklarfirman och förmodligen inte den sista, men kanske är konceptet lite annorlunda.

Onsdagsinspiration - www.brassandgold.com

Gustav Broström har golvat mig och Peter idag med detta vackra stilleben för Elle Decoration. Så bra! Och föresten – när vi ändå snackar om bra grejer – kolla denna snygga lya från Hitta Hem här nedan.

Onsdagsinspiration - www.brassandgold.com

Snygg va!

 

Translation: Wednesday inspiration.