Nyårsafton

Nyårsafton närmar sig med stormsteg och för att göra kvällen så bra som möjligt krävs det en del planering. Peter och jag ska fira i Århus med mina/våra kompisar i år och vi har bestämt att det ska bli en fest som man sällan skådat i den danska staden.

Vi har delat upp ansvarsområdena inför middagen och Peter och jag ska laga förrätt och stå för bordsdukningen. Här kommer lite inspiration inför kvällen!

Bordsdukningen

mood board nyår

För att få lite inspiration har Peter och jag gjort en liten mood board för dukningen. Vi tänker guld, ljusgrå linneduk och en hel del mässing, ballonger från golv till tak och lite gröna växter. Jag tror detta kan bli riktigt snyggt!

Kvällens outfit

peter-outfit-nyar

Peter är mer planerad än jag när det gäller kläder och han ska ha en tvådelad dräkt med byxor och skjorta från COS. Så snygg! Han har faktiskt fått den av mig i julklapp. Till detta tror jag han väljer lackskor för att sätta pricken över i:et. Själv är jag fortfarande inte helt säker på vad jag ska ha men det lutar mot en mörkblå kostym med guldfluga och guldskor. Lite fancy som nyår kräver.

Champagne

champagne-nyar

Nyårsmiddag betyder champagne och om jag får bestämma blir det vattenfall i fina vintageglas!

 

Translation: We’re trying to plan our new years eve. I think this is going to be fun!