Nyårsafton

Nyårsafton närmar sig med stormsteg och för att göra kvällen så bra som möjligt krävs det en del planering. Peter och jag ska fira i Århus med mina/våra kompisar i år och vi har bestämt att det ska bli en fest som man sällan skådat i den danska staden.

Vi har delat upp ansvarsområdena inför middagen och Peter och jag ska laga förrätt och stå för bordsdukningen. Här kommer lite inspiration inför kvällen!

Bordsdukningen

mood board nyår

För att få lite inspiration har Peter och jag gjort en liten mood board för dukningen. Vi tänker guld, ljusgrå linneduk och en hel del mässing, ballonger från golv till tak och lite gröna växter. Jag tror detta kan bli riktigt snyggt!

Kvällens outfit

peter-outfit-nyar

Peter är mer planerad än jag när det gäller kläder och han ska ha en tvådelad dräkt med byxor och skjorta från COS. Så snygg! Han har faktiskt fått den av mig i julklapp. Till detta tror jag han väljer lackskor för att sätta pricken över i:et. Själv är jag fortfarande inte helt säker på vad jag ska ha men det lutar mot en mörkblå kostym med guldfluga och guldskor. Lite fancy som nyår kräver.

Champagne

champagne-nyar

Nyårsmiddag betyder champagne och om jag får bestämma blir det vattenfall i fina vintageglas!

 

Translation: We’re trying to plan our new years eve. I think this is going to be fun!

7 Comment

 1. Verkligen så snygg inspiration :)

  1. Patrik at Brass&Gold says: Svara

   Ja visst var det fint! Nu ska vi bara kunna översätta det i till verkligheten! =D

 2. […] men också för att Peter och jag ska ha mässing/guld som tema på nyårsdekorationerna (ni kan se vår mood board här). Och mässing är så fint! Jag får nästan inte nog. Här kommer lite bilder jag fastnat för de […]

 3. […] Patrik på Brass&Gold och Anette på Inredningshjälpen får du fler nyårsidéer, och Sofia på Mokkasin visar sin […]

 4. Emma says: Svara

  Låter hur fint som helst.
  Gott nytt år!

  1. Patrik at Brass&Gold says: Svara

   Det hoppas jag det blir! Bildbevis får väl komma här senare!
   Gott nytt år till dig med!

 5. […] gott nytt år! Nu fortsätter dukningen av bordet och efter det ska vi göra oss i ordning. Se vår inspiration för kvällens stylingen här! Vi ses nästa […]

Kommentera