Nudient case till iPhone

I veckan som gick fick jag ett snyggt och stilrent skal till min iPhone från Nudient i brevlådan. Nudient, som för övrigt är svenskt, tillverkar marknadens tunnaste iPhone-skal i snygg och enkel design. Det passar min stil helt perfekt!

Nudient case for iPhone - via Brass&Gold

Skalet kommer i en snygg förpackning och leveransen var extremt snabb. Jag brukar ha min telefon i ett läderfodral och innan har jag inte kunnat ha något skal på för då har den inte passat i fodralet. Men med skalet från Nudient, som är extremt tunt (0,35 mm), kan jag både ha ett skal pp och också använda mitt fodral. Ska jag vara ärlig så känns det knapps som om jag har ett skal på efter att ha använt det några dagar!

Nudient case for iPhone - via Brass&GoldNudient case for iPhone - via Brass&Gold

Det bästa är att jag nu känner att min telefon är skyddad på ett bra sätt utan att jag behöver tumma på utseendet och ”storleken” på telefonen. Köp ditt skal nu på nudient.com eller kolla in deras Instagram på @nudientcases.

 

Translation: In collaboration with Nudient. I love my new iPhone 7 case from Nudient. It’s super thin (0,35 mm) and beautiful. Buy your own at nudient.com or visit their Instagram @nudientcase for more pictures.