Nu sitter skåpet vi byggde uppe på väggen

Väggskåpet som vi jobbat på de senaste veckorna har kommit upp på väggen och vi är så nöjda. I lördags hjälpte mamma och pappa mig att sätta upp det och igår var Peters föräldrar här och vi passade då på att montera handtagen som vi köpt på Beijer Bygg. Jag får erkänna att jag är riktigt nöjd och det är extra skoj när man byggt det själv.

Väggskåpet i sovrummet - www.brassandgold.com

Efter gårdagens arbete satt skåpet uppe på väggen.

Väggskåpet i sovrummet - www.brassandgold.com

Och idag gjorde vi lite enkel styling innan vi monterade handtagen (inte klart på bilden dock). Efter det satte jag också fast magneterna för att luckorna ska stänga bra. Nu återstår att måla hyllorna och välja vad som ska stå inne i skåpet. Skoj!

I sovrummet återstår nu ”endast” att dra elen och sätta upp våra fina svarta nya eluttag. Det kommer bli så fint!

 

Translation: Our wall cabinet that we’ve been working on for the last weeks!

6 Comment

 1. Så snyggt! Tycker verkligen att vägghängda skåp är så himla fint. Känns lite lyxigare enligt min mening.

  1. Tack! Jag håller med om att det känns lyxigt när det hänger på väggen :)

 2. Lena Ericson says: Svara

  Hallå ! Hoppas allt är bra med er❤️vad fint ni har det 👍🏻Vart har du införskaffat ” hatthållaren ” ? Kram på er och hälsa alla 😘

  1. Hej och tack! Allt är bra med oss! Hatthållaren är från min farmor och farfar. Vet inte var de har fått tag på den, men jag har sett att man ibland kan hitta dem på loppis.

 3. Så himla snyggt! Och så duktiga ni är som byggde det själva, önskar att jag och Marcus också kunde sånt…^^

  1. Tack så mycket Tanja! Det är faktiskt skoj när man kan göra det själv :D

Kommentera