Ni får inte missa årets vackraste kök

Jag hittade detta kök hos Anna Gillar och blev kär direkt. Jag älskar de vackra skåpen, mässingsdetaljerna och det snygga bordet! Y-stolar, många tavlor lutade mot väggen och stuckturerna i taket är också to-die-for! Och för att inte snacka om fiskbensparketten och kakelugnen!? Ja ni hör! Jag är väldigt kär! Och som Anna skrev: ”Tänk middag i det köket?!!!”

sankt-paulsgatan-35B-1sankt-paulsgatan-35B-2sankt-paulsgatan-35B-3Via Anna Gillar och Per Jansson.

 

Translation: This might be the best kitchen this year! So lovely with all details!

4 Comment

 1. Alltså wow så vackert!

  1. Patrik at Brass&Gold says: Svara

   Det är så fint! Det är väldigt nära mitt drömkök!

 2. Sandra says: Svara

  ÅH, jag vill flytta in på momangen!!!

  1. Patrik at Brass&Gold says: Svara

   Jag med! Det är helt perfekt!

Kommentera