Mina nyårslöften

Det nya året är snart här och därför tänkte jag skriva några rader om vad som väntar och vilka tankar jag har kring det. Jag kommer inte ha några personliga nyårslöften under 2016 (mest för att jag är fruktansvärt dålig på alla hålla dem) men jag vet några saker som kommer hända under nästa år som jag ser fram emot väldigt mycket.

patrik-lista

Utöver de kommande ”personliga höjdpunkterna” har jag några blogg-nyårslöften jag gärna skulle vilja ”jobba med”. Det handlar framförallt om utveckling av denna fina blogg som jag kommit att tycka så mycket om.

Detta ser jag fram emot det kommande året:

1 – Jag kommer till sommaren ta examen i Medicin och bli läkare på riktigt. Detta betyder att min tid i Århus med största sannolikhet är slut och att jag ska flytta tillbaka till Sverige. Jag tror jag kommer ha många blandade känslor kring detta. Peter och jag har snackat en hel del om detta och vi har kommit fram till att vi antingen vill bo i Malmö, Lund eller Helsingborg.

2 – Köpa lägenhet tillsammans med älskade Peter. Detta blir nog det största vi gjort tillsammans (hittills) men också det som vi båda sett mest fram emot de sista sex åren!

3 – Jag ska börja jobba! Antingen blir det vikariat eller (förhoppningsvis) kan jag börja min AT-tjänst under hösten. Malmö hade varit drömmen men vi får se var jag hamnar…

Mina nyårslöften för bloggen:

1 – Bli bättre på att skriva personligt. Jag tänker fler personliga inlägg men framförallt fler egna bilder. Bilder är ju det som gör bloggen och vill man presentera något unikt är egna bilder den rätta vägen tror jag!

2 – Med tanke på vår kommande lägenhet vill jag på ett inspirerande och roligt sätt skriva om vår köpprocess och hur vi renoverar efter vårt köp. Jag hoppas ni vill hänga med på resan.

3 – Utveckla den engelska ”translation”-delen då den just nu ofta blir fyra ord lång och inte särskilt informativ. Jag vet att detta mest handlar om att jag inte har tid till att också skriva på ett andra språk men det känns som om det hade varit både utvecklande och kul att försöka.

 

Translation: Our new years eve dinner party is soon about to start, but I still have some time. I thought, lets write something about new year resolutions. For my personal life I can’t have promises because I to bad at making them happened, but I have som personal goals happening next years. The three main ones are becoming a doctor, buying an apartment with my lovely Peter and start working. I so much looking forward to this even if it’s a bit frightening. For the blog, however, I have som resolutions. I want to make my blog more personal with more personal posts and especially more self taken pictures. Besides that, I want to write about our coming apartment and I want to make the translation-part of my posts a little bit more informative, starting today… Happy new years eve!